Voetreflexmassage – Jouw voeten in de hoofdrol
Pijnlijke voeten, dat is geen pretje!

Voetreflexmassage is een lichaamsgerichte natuurgeneeskundige therapie
Inzetbaar ter ondersteuning van een reguliere behandeling maar ook als een verwenmoment.

Jouw onderdanen van zo’n 25 centimeter lang en +/- 10 centimeter breed, brengen jouw dagelijks naar iedere gewenste bestemming. Pijnlijke voeten zijn dan geen pretje.

Voetreflexmassage kan dan een oplossing bieden

In jouw beide voeten zijn reflexzones en reflexpunten terug te vinden die corresponderen met organen en gebieden in jouw lichaam. Door deze reflexgebieden te behandelen met deze vorm van massage is dit een doeltreffende methode voor je hele lichaam.

Voetreflexmassage: ieder gebied in je voeten staat voor een onderdeel van de rest van je lijf.
Voetreflexkaart

Voetreflexmassage is inzetbaar ter ontspanning maar ook goed toepasbaar bij allerlei spanning gerelateerde klachten, migraine, onrustgevoelens, slaapproblemen e.d.
Tijdens de behandeling van deze reflexgebieden wordt het zenuwstelsel tot rust gebracht en de bloedsomloop gestimuleerd. Hierdoor kunnen afvalstoffen beter door het lichaam worden uitgescheiden. Zo wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam bevorderd.

Voetreflexmassage kan ingezet worden ter ondersteuning van een reguliere therapie. Maar ook ter ontspanning tijdens stressvolle periodes. Ook is deze vorm van massage goed inzetbaar ter verlichting van chronische klachten, bij burn-out klachten, maar natuurlijk ook als een verwenmoment.

Doe jezelf en je voeten een plezier!

Scroll naar boven